مرکز علوم اعصاب جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی

ارائه خدمات با کیفیت با جدیدترین متدهای روز دنیا

خدمات درمانی

تیم درمانی

دکتر نیما گنجی

دکتر نیما گنجی

مدیریت مرکز
متخصص نوروسایکولوژی، عضو هیت علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی

دریافت مشاوره رایگان

درباره ما

مرکز علوم اعصاب جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکزی جامع، متمرکز و تخصصی در حوزه سلامت روان است که تلاش دارد با نوآوری های تکنولوژیک، تشخیص و درمان اختلالات اعصاب و روان را در بهترن سطح خود ارائه دهد.

درمان و ارتقاء عملکرد مراجعان، انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی در حیطه علوم اعصاب و برگزاری کارگاهها و دوره های تخصصی مختلف برای منتخصصان این حیطه از جمله فعالیت های این مرکز است. این مرکز تحت نظر مستقیم دکتر نیما گنجی بنیانگذار واقعی درمان لورتا نوروفیدبک و از پیشگامان و پژوهشگران بنام علوم اعصاب و عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی اداره می شود.

در این مرکز پس از ویزیت و اخذ شرح حال بالینی، در صورت نیاز نقشه مغزی و QEEG اخذ و فرایند تشخیص بطور دقیق انجام می پذیرد. پس از طی پروسه تشخیص، بر اساس صلاحدید دکتر درمان از طریق تکنولوژی های مدرن و به روز مانند نوروفیدبک، tES و یا سایر روش های مبتنی بر دانش علوم اعصاب پی گرفته خواهد شد. هدف مرکز علوم اعصاب جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی به ارمغان آوردن سلامتی، آرامش، ارتقاء عملکرد و یادگیری با استفاده از بروزترین یافته های علوم اعصاب و با بهره گیری از بنام ترین متخصصین این حوزه همگام با دانش روز جهان است.

سوالات متداول

نوروفیدبک درمانی با توجه به میزان پیشرفته بودن اختلال افراد، در اکثر موارد اگر در بهترین مراکز نوروفیدبک و با توجه به نقشه مغزی انجام شود، دارای اثرات مثبت و بدون بازگشتی می باشد. علاوه بر neurofeedback، ابزارهای نوروساینس دیگری از جمله لورتا نوروفیدبک (که پیشرفته تر از نوروفیدبک است)، بیوفیدبک، tDCS ،tRNS و … وجود دارد که از نظر کارکردی تقریباً شبیه درمان با نوروفیدبک می باشند.

نوروفیدبک درمانی نیاز به انگیزه و پشتکار دارد چون تعداد جلسات درمانی با نوروفیدبک یا لورتا نوروفیدبک بین حداقل ۳۰ وحداکثر ۴۵ جلسه می باشد. بنابراین مراجعه ای که به جدیت جلسات را پیگیری می کند و به توصیه ها و پرهیزهایی که متخصص به او می کند عمل نماید می تواند نتیجه لازم را به تدریج کسب نماید.

نوروفیدبک درمانی جز دسته درمانهای غیر دارویی می باشد که نه تنها عوارضی ندارد بلکه بسیار مفید و اثر بخش می باشد. درمان با دستگاه نوروفیدبک می تواند در اختلالات اضطراب و افسردگی، وسواس، بیش فعالی، اختلال خواب، لکنت زبان، اوتیسم، میگرن، شب ادراری، درمان نیستاگموس (لرزش چشم)، درمان اختلالات یادگیری، درمان عدم توجه و تمرکز، درمان اختلال پس از سانحه، درمان اعتیاد و … مفید باشد.

روشی برای ارزیابی فعالیت مغز است که به عنوان راهی با دقت زمانی بالا و دقت مکانی قابل قبول جهت تشخیص اختلالات اعصاب و روان مورد استفاده قرار می گیرد و از قدرت تشخیصی بسیار مناسبی برخوردار است.

خیر، روشی کاملا غیرتهاجمی و ایمن است.

بلی کاملا تخصصی است و تحلیل و انجام اشتباه، منجر به تشخیص اشتباه و در نتیجه روند درمان غلط خواهد شد.

خیر، نوروفیدبک روشی کاملا غیرتهاجمی و مبتنی بر آموزش مغز است که هیچگونه عارضه ای در صورت انجام درست آن ندارد.

خیر، در صورتیکه توسط متخصص مجرب و با تدوین پروتکل درمانی درست انجام شود و قطع درمان نیز طبق اصول و بنا به صلاحدید درمانگر انجام شود به هیچ عنوان برگشت نخواهد داشت و حتی با گذشت زمان روند بهبودی بیشتر نمایان می شود.

آنچه مراجعین ما درباره ما می گویند